Filme cu adolescenti (1)


St. Trinian’s (2007)

Image

St Trinian’s, o scoala de „tinere domnisoare” cu anarhica ei doctrina a liberei
exprimari duce alaturi un echipaj pestrit de fete nonconformiste si imposibil
de stapanit care, folosindu-se de ingeniozitatea si farmecul din dotare,
salveaza institutia de la faliment…

Parerea mea?St. Trinian’s pana acu’ are 2 parti, prima bunicica , a 2-a buna. De ce spun asta?Pentru ca a fost incadrat la comedie . Ok , comedie e ,dar nu e cum te-ai fi asteptat .Adica genul ala de comedie de te face sa cazi de pe scaun, sau sa-ti dea sucul pe nas de atata ras.Nu. Are cateva parti bune ,dar e un film interesant .Partea a 2-a am spus ca e mai buna.Eh ,britanicii nostrii s-au mai desteptat si au mai introdus faza amuzante .Un plus pentru asta. Sunt curioasa daca seria mai are parti, deoarece stiu ca originala a avut 5, si daca or mai face ,atunci haideti sa le tinem pumnii !Poate o sa devina din ce in ce mai amuzanta, mai multa comedie !

St. Trinian’s 2 :The Legend of Fritton’s Gold

Image

Povestea continuă cu o nouă aventură. Un membru al unei organizaţii împotriva femeilor află de legenda comorii piratului Fritton, comoară ce poate fi descoperită cu ajutorul unui inel format din două părţi.

Şi unde să se afle o partea a inelul dacă nu la St. Trinian’s?

După încercarea de a cumpăra inelul prin intermediul unei eleve, Lord Pomfrey trece direct la fapte şi fură bucata de inel aflată în şcoală. Dar fetele nu se lasă mai prejos şi, urmărind o serie de indicii, găsesc şi a doua parte. Aici intervine Geoffrey Thwaites care, infiltrându-se în organizaţia Lordului Pomfrey, ia şi a doua parte a inelului.

Finalul este neprevăzut şi amuzant, implicându-l şi pe W. Shakespeare, înrudit pare-se cu familia Fritton şi care, pe deasupra, fusese şi pirat.

Povestea tipică a unui internat englez de fete întâlneşte o nouă abordare în St Trinian’s: The Legend of Fritton’s Gold, o comedie cu şi despre adolescenţi care, la un nivel mai profund, face aluzie la egalitatea dintre femei şi bărbaţi.

Oricum, daca sunteti in cautarea unui film cu adolescenti  in care fetele sunt in rolurile principale atunci … Incercati seria St. Trinian’s !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s