Why not get to know Romania?


 

 

 

>>Doi romani plecati din tara s-au gandit sa faca o prezentare video a Romaniei pe Youtube, pentru ca strainii nu stiu unde se afla tara noastra „si ce limba vorbim”.Cei doi autori ai acestei animatii sunt Matei Barbu (presedinte si Co-fondator la Leeds Romanian Society) si Ana Raluca Busuioc, (graphic designer).

„Motivul pentru care am facut acest video a fost in principal pentru a informa publicul strain despre tara noastra. Multi dintre studentii romani cu care am vorbit au ramas surprinsi de faptul ca internationalii cu care discutam nu stiau unde se afla Romania sau ce limba vorbim. Unii mai stiau de Inna si altii ne-au intrebat daca nu suntem tigani. Din aceste motive am decis sa incercam prin acest video sa demontam preconceptiile acestea despre Romania.” – spune Matei Barbu in mesajul pe care l-a trimis StirilorProTV pe pagina oficiala de Facebook.

Cei doi autori ai clipului mai spun ca, prin initiativa lor, vor sa arate ca nu si-au pierdut „spiritul de romani” si ca incearca sa faca „ceva in privinta imbunatatirii imaginii noastre in afara”.<<

„An infographic animation about Romania, created by Graphic and Communication Design student Ana Busuioc for Leeds Romanian Society. Music by Dave James and Alfie Granger-Howell – Finger on the Pulse, courtesy of audionetwork.com.”

Frumos cum unii vor sa faca un bine ,iar altii strica. Nu e deloc placut cand strainii ne considera pe toti tigani si hoti… Pacat ,pentru ca nu toti din tara asta sunt asa …
Romania TREBUIE vizitata, de la munte pan’ la mare ,totul e frumos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s