The Vampire Diaries -The Hunters: Phantom


Fantoma (Jurnalele Vampirilor: Vanatorii #1)

Elena Gilbert şi prietenii ei au luptat împotriva spiritelor malefice şi au reuşit să salveze orăşelul Fell’s Church, dar cu un preţ foarte mare: viaţa lui Damon Salvatore.
Cândva, Damon se luptase crâncen cu fratele lui, vampirul Stefan, să câştige inima Elenei. Cum Damon a dispărut, Elena şi Stefan pot fi în sfârşit împreună. Şi-atunci, de ce Elena visează în continuare la Damon?
În timp ce sentimentele ei faţă de Damon devin tot mai profunde, Fell’s Church e bântuit de o apariţie sumbră. Elena ştie cum este în iad, dar un asemenea demon nu a mai văzut niciodată. Singurul lui scop este s-o omoare pe Elena şi pe cei dragi ei…

Dragă Jurnalule,
SUNT ACASĂ! Nici nu îndrăznesc să cred, dar iată-mă aici!
Întregul Fell’s Church are şansa unui nou început. Dar, cu excepţia mea şi a prietenilor mei apropiaţi – Meredith, Bonnie, Matt, dragul meu Stefan şi doamna Flowers – nimeni altcineva nu ştie că viaţa nu s-a mai scurs ca de obicei de la Ziua Oraşului încoace.
Am reuşit! Am salvat pe toată lumea!
Pe toţi, cu excepţia lui Damon…
Ceea ce e ciudat de fapt, ridicol este acest sentiment de speranţă care se naşte în adâncul meu. Şi dacă, îmi tot spun, şi dacă de fapt, cumva, Damon n-a murit?
Şi apoi speranţa se destramă, pentru că el e mort, şi trebuie să accept asta. Dacă vreau să rămân puternică, nu mă pot minţi singură.
Dar speranţa mi se furişează din nou în suflet. Şi dacă…?
Elena

Cartea asta avea „doua degete de praf”,o am de cand a aparut, dar recent am terminat-o de citit .Rusine mine :d. Partea proasta e ca n-am avut timp …Asa, sa trecem la subiect: nu e chiar atat de grozava, e cam moale, probabil pentru ca e primul volum din ciclul „Vanatorii”?“Fantoma” este volumul numarul opt al seriei “Jurnalele vampirilor” sau primul volum al noului ciclu “Vanatorii”. Spre deosebire de volumele anterioare, “Fantoma” nu a fost scrisa de L.J. Smith, ci de un “autor fantoma”- si cel mai probabil asta e raspunsul.

Pentru cei care nu au apucat sa o citeasca, stric surpriza.Da, Damon traieste,nu nu e el demonul care incearca sa o omoare pe Elena si pe cei dragi ei ,ci o fantoma, una dintre fantomele Originale -Gelozia.

„Nu  avea cum sa dureza.Elena stia bine.Dar era foarte fericita. Stefan era el insusi din nou,nu furios sau temator sau suferind, ci el insusi ,cel pe care il iubea.Iar Damon era in viata, si teafar, si cu ei.Toti prietenii ei erau langa ea.

In sfarsit, era cu adevarat acasa.”

Traducere din limba engleză de: Mirella Acsente
Pret:39.90 lei
Nr pagini: 448
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2012

Editura: Leda

My Rating: 4.00/5

„Elena Gilbert and her friends saved Fell’s Church from evil spirits bent on destroying it, but the town’s freedom came at a price: Damon Salvatore’s life.

Damon’s death changes everything. He and his vampire brother, Stefan, had been locked in a vicious battle for Elena’s heart. Now that he’s gone, Elena and Stefan can finally be together. So why can’t Elena stop dreaming of Damon? As Elena’s feelings for Damon grow, a new darkness is brewing in Fell’s Church. Elena has been to hell and back, but this demon is like nothing she’s ever seen. Its only goal is to kill Elena and everyone she loves.”

Rating: 3.81 of 5 stars 3.81

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s