„Să înceapă jocul minciunii! Adevăr sau minciună?” The Lying Game – Sara Shepard


The Lying Game (The Lying Game, #1)

 

Cum ar fi dacă ai avea o soră geamănă pierdută cu mult timp în urmă?
Cum ar fi dacă ar dispărea exact în ziua în care trebuia să vă întâlniţi?
Cât de departe ai merge ca să afli ce s-a întâmplat?

 

Când eşti mort, cel mai rău e că nu mai ai parte de micile plăceri ale vieţii: săruturi, secrete, bârfe… Dar eu sunt pe cale să fac ceva ce n-a mai făcut nimeni: să-mi repet viaţa, cu ajutorul Emmei, sora mea geamănă de mult pierdută, pe care nici măcar n-am apucat s-o cunosc.

Am dispărut chiar în ziua când trebuia să ne întâlnim, iar acum Emma încearcă disperată să afle ce s-a întâmplat cu mine. Ca să dezlege puzzle-ul, singura soluţie e să devină eu. Dar cum să râdă la glumele găştii mele de prietene? Cum să-l convingă pe iubitul meu că ea e fata de care s-a îndrăgostit? Cum să facă pe fiica fericită atunci când îi îmbrăţişează de noapte bună pe părinţii mei?

Şi cum să păstreze în continuare secretul atunci când îşi dă seama că ucigaşul îi urmăreşte fiecare mişcare?

 

Să înceapă jocul minciunii!

Adevăr sau minciună?

Cartea asta = WoW 😯  ,mi-a placut foarte mult, si ca in cele mai multe cazuri- este muuult mai buna decat serialul.Si cum toti se uita la serial ar fi mai bine sa fac asa…

The Lying Game

Carte Vs. Serial

Serialul : Serialul vorbeste de viata a două gemene despartite la nastere si adoptate de familii diferite. Din cauza fratelui sau vitreg-Travis, Emma, este nevoita sa vina la sora ei, acestea cunoscandu-se de putin timp. Cele doua gemene fac schimb de rol, astfel, Emma inlocuind-o pe Sutton, iar Sutton mergand in L.A. pentru a cauta parinții celor doua fete. Emma ii schimba viata lui Sutton într-un mod bun, prietenii acesteia observand atitudinea diferita a ei.Si ye, nu-i nici urma de gemenele „Twitter”, sau moartea lui Sutton…

Cartea: Eh ,aici e cum e …  Da,inceputul este cam la fel,numai ca mama adoptiva a Emmei nu era chiar asa de rea si dorea sa o ierte pentru -ceea ce nu facuse ,app- ca furase banii,iar Travis ii arata mamei sale un filmulet moment in care  viata ei se rastoarna cu susul in jos cand vede ce continea – o fata este sugrumata si ucisa, iar ceea ce este si mai sinsitru este ca fata din video arata exact ca ea. Sutton, este sora geamana a Emmei, nu va putea sa o cunoasca niciodata deoarece ea este ucisa. Insa nimeni nu pare sa stie acest lucru deoarece Emma vine la timp sa ii ia locul lui Sutton, avand astfel o noua viata. De aici lucrurile scapa de sub control, Emma fiind fortata sa traiasca viata lui Sutton ,fara ca nimeni sa nu stie cine e ea, de ucigasul surorii sale, mai mult – Emma pare sa suspecteze pe cineva din cercul de prieteni al lui Sutton.

Toata lumea pare sa o urasca pe S.  chiar si propria ei sora (BTW.-vitrega) ,Laurel , de politie si de prietenii sai din cauza a ceea ce crease. Sa fie asta motivul pentru care S. este ucisa?

Nimeni nu este cine pretinde sa fie, toata lumea ascunde ceva iar Emma se intreaba cum a putut sa cada in aceasta plasa de minciuni.Incepe sa se simta atrasa de un baiat ,Ethan-ce se pare ca a cunoscut-o pe S. Cu toate astea Ethan pare sa stie mai multe decat credea E.Cine e Ethan si ce stie despre moartea lui Sutton? Cum va reusi Emma sa reziste pana la sfarsit cand nimeni nu o crede si toti mint?

„Şi cum să păstreze în continuare secretul atunci când îşi dă seama că ucigaşul îi urmăreşte fiecare mişcare?

 

Să înceapă jocul minciunii!

Adevăr sau minciună?”

„Vise placute, surioara pierduta cu mult timp in urma!Ne vedem dis-de-dimineata… desi tu nu ai cum sa ma vezi pe mine!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s