Editura Epica – Nou


Punct ochit punct lovit! O noua editura si-a facut aparitia in Romania- Editura Epica. Parerea mea?In ziua de astazi copiii sunt insetati de povestile cu adolescenti, iar aparitia acestei edituri a lovit 4,5/5 stele norocoase .Imi place foarte mult, chiar aveam nevoie de ceva nou!Cu siguranta multi adolescenti (printre care si mine 😀 ) au pus ochii pe editura-acum,hai sa fim seriosi – cu atatea (viitoare)carti bune iar noi sa nu ne satisfacem curiozitatea?

Zece lucruri pe care le-am facut…

Este una din multele carti abia aparute…

Dacă i se oferă ocazia, care fată de șaisprezece ani n-ar profita de șansa de a se muta acasă la o prietenă și de a trăi amândouă fără supravegherea părinților? Cu toate că „ocazie” poate să nu fie termenul potrivit, din moment ce April a trebuit să-i spună tatălui ei un foarte mărunt neadevăr, ca s-o facă să devină posibilă (vezi #1: Ne-am mințit părinții). Însă ea și colocatara ei, Vi, sunt pe deplin responsabile și capabile să-și poarte singure de grijă. Cum de-au ajuns la „Am chiulit de la școală” (#3), „Am dat o petrecere trăsnită” (#8), „Am cumpărat un jacuzzi” (#4), și, hm, „Am adăpostit o fugară” (#7), cam este un mister până și pentru ele.
În această amuzantă și dulce-amăruie poveste, Sarah Mlynowski sondează mintea și sufletul unei fete care rămâne pentru prima oară pe cont propriu. Ca să ajungă cu bine la capătul anului școlar, April va fi nevoită să jongleze cu un triunghi amoros, să învețe să se descurce singură și să accepte faptul că lumea ei, cu atâta grijă construită, s-ar putea nărui pur și simplu… odată cu fiecare lucru pe care n-ar fi trebuit să-l facă.

Citeste primul fragment

Pret: 29.99Lei

Alta noutate :

Site-ul editurii : http://edituraepica.ro/

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Epica-Publishing-House

Reclame

2 gânduri despre &8222;Editura Epica – Nou&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s