Vampirii din Morganville – Aleea intunericului


Image

   MORGANVILLE ESTE UN LOC ATÂT DE DRĂGUŢ ÎN CARE SĂ TRĂIEŞTI…          

                 … şi în care să mori, dacă nu te deranjează genul acesta de lucruri!

   Acum, Claire i-a jurat credinţă Ameliei, cel mai puternic dintre vampirii din oraş. Protecţia pe care i-o asigură contractul cu Fondatoarea nu prea are darul să-i liniştească pe cei apropiaţi ei. Dintr-odată, oamenii încep să moară pe capete şi în moduri misterioase, cineva din trecutul ei revine în prezent, vânând-o, iar un străvechi vampir îi transmite înfiorătoarea invitaţie de a veni să ia lecţii particulare în locuinţa sa izolată. În ce scop – Claire urmează să descopere curând… ceea ce va da un nou şi înspăimântător înţeles termenului de „cursuri serale”.

   Hei, am revenit cu volumul 3 (desi mi-a cam luat mult, imi cer scuze, am fost cam ocupata  in ultima perioada 😐 ), dar ceea ce pot sa spun acum este ca a meritat asteptarea, tinand cont de faptul ca lucrurile incepusera sa se complice inca din volumul 2.Finalul a fost previzibil ,avand in vedere ca Claire ar face orice pentru a-si proteja amicii ,mai ales pe  Shane, volumul 2 terminandu –se cu momentul cel mai asteptat :” Eu,Claire Elizabeth Danvers, jur sa-mi inchin viata,sangele si sprijinul…”. Claire incearca sa tina acest secret fata de prietenii ei dar intr-un final va fi descoperit  ,Shane se indeparteaza cat mai mult de Michael din cauza faptului ca devenise vampir,lucru care ma enerveaza  ca in primele volume ii tot reprosa faptul el nu ii ajuta cu nimic, fiind tot timpul legat de aceea casa. Monica,cea care parea hotarata sa-i faca lui Claire viata calvar,din momentul in care afla ca     este protejata Ameliei, incearca se se dea bine pe langa ea,de parca Claire va putea sa uite prin ce a trecut din cauza ei. Odata cu acest contract pe care il semneaza Claire, aceasta e nevoita sa ia cursuri particulare in locuinta unui barbat, si ce sa vedeti acel necunoscut barbat este un vampir,dar nu un oricare vampir ci unul plin de misteree… .Casa lui se afla chiar pe acea alee de care se temea Claire, in cele din urma aceasta il cunoaste pe Myrnin,un vampir batran care isi petrecea tot timpul intre cei patru pereti ai casei ,care de fapt era un laborator.Acesta sufera de o boala grava,boala care se va manifesta mai tarziu si la ceilalti vampiri. Claire afla adevarul si incearca impreuna cu el sa descopere leacul mult cautat de el. Desi are momente in care e periculos chiar nebun, Myrnin e simpatic si un bun profesor pentru Claire de la care va acumula multe cunostinte legate de alchimie.Totul se rastoarna in momentul in care apare in oras fratele lui Eve, care il respinge, care provoaca multe probleme celor 4.Claire o sa primesca protectie de la Amelie desi o sa fie rapita,Shane o sa fie injunghiat iar Michael va incerca sa-i scape din orice problema.Odata cu aparitia lui Myrnin lucrurile se complica, volumul concentrandu-se asupra acestui personaj care va deveni foarte important in urmatoarele volume.

  Am extras niste pasaje care mi-au placut mie si sper si voua.

-Ia-ti zborul ,micuta pasare,o indemna el in soapta.Grabeste-te.“

” – Si eu de ce aflu ultima? il repezi Eve, cu mainile in solduri, plimbandu-si privirea furioasa printre cei doi baieti.

-Iubit, se prezenta Shane, ridicand mana,            

-Gazda, trambita Michael”

                                                             – Mimi –

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s