Video
3

T4M!


Steppenwolf este o formatie de hard rock celebra la sfarsitul anilor ’60. Grupul s-a format in 1961 in Los Angeles din vocalistul John Kay, chitaristul Michael Monarch, basistul Rushton Moreve, claparul Goldy McJohn si tobosarul Jerry Edmonton, dupa dizolvarea grupului The Sparrow din Toronto, Canada.

Trupa a vandut peste 25 de milioane de discuri in intreaga lume, cu 8 albume premiate cu aur, 12 single-uri in Billboard Hot 100, dintre care sase in primele 40 si trei in primele 10. Printre cele mai cunoscute cantece ale trupei se numara “Born to Be Wild”, “Magic Carpet Ride” si “Rock Me”.

Trupa s-a bucurat de succes mondial intre 1968 si 1974, insa din cauza certurilor si conflictelor s-a schimbat componenta formatiei. Astazi, John Kay este singurul membru ramas din formatia originala, jucand rolul de solist vocal al trupei timp de peste 40 de ani.

Sursa

muzica.metropotam

Rock Fm

3 gânduri despre &8222;T4M!&8221;

  1. eu sunt off topic acum pentru că am decis să renunţ la blog motiv pentru care vreau să iti urez succes în continuare, cât mai multe articole frumoase şi vreau să iti multumesc pentru tot cu drag krisszu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s